Блог

Достаток та Надмірність

Достаток та надмірність це феномен споживання сучасної людини. Не можна сказати, що у стародавньому світі не існувало цього феномена, 

Поиск информации о самане

Когда мне пришлось искать информацию по технологиям и методикам строительства из самана, как и все современные люди, я начал поиск в сети Интернет. В результате выявилось, что

Долгострой или где брать деньги

Строительство из самана снижает экономическую и физическую нагрузку на застройщика. Кроме этого, сроки строительства сокращаются, а это так же не мало важно, для семьи особенно. 

Раціональне будівництво

Пошуком та будівництвом особистого житла стурбовані не лише люди. У природі є багато прикладів раціонального будівництва.Як правило, таке будівництво використовується серед тварин, птахів і комах. Їхня раціональність зумовлена тим, що у них не існує виробництва та техніки: кранів, цементу і заліза, у них так само не існує грошей і кредитування.

Про сайт

Строительство индивидуальных домов из лёгкого самана - опыт, советы, методика строительства и подробные инструкции. А также возможность применения альтернативных источников энергии.


Get In Touch

262 Milacina Mrest Street Behansed.

+84 3333 6789.

+04 3333 6789.

support@yoursiteurl.com

www.yoursiteurl.com

Our Location

Image